Logo Etsuro    Etsuro MC-cartridges

 

 

Etsuro prijslijst 1-2023
Etsuro Brochure

De cartridgeserie Etsuro MC werd gezamenlijk ontwikkeld door de heer Masao Okada, CEO / CTO van Excel Sound Co. Ltd., die meer dan een halve eeuw ervaring heeft met het vervaardigen van MC-cartridges en Mr. Etsuro Akiyama van Dai-Ichi Shoji Co. Ltd., die sinds de jaren ’70 audioapparatuur exporteert, waaronder phono-cartridges en elektronische meetinstrumenten. De twee bedrijven zijn begonnen met de productie van de Etsuro MC Cartridge-serie om te streven naar de hoogste Japanse kwaliteit, om zichzelf te overtreffen en om high-end audiofielen over de hele wereld uit te kunnen dagen met dit kunststukje.

Etsuro assortimentPresident Okada van Excel Sound heeft het Etsuro-model gemaakt door zich te concentreren op de hi-fi-eigenschap van het geluid dat wordt overgebracht van de groef van de plaat naar de audioapparatuur, terwijl het een MC-cartridge met lage output is. Met deze eigenschap is de cartridge in staat om een natuurlijk geluid uit de plaat te halen met helderheid in alle geluidsbereiken. Je zult kunnen genieten van de echte klanken van meerdere genres, variërend van een orkest dat klassieke westerse muziek speelt tot een piano, zang, een fanfarekorps, huiskamermuziek of een symfonie gespeeld door een orkest in een concertzaal.

Uitstraling

De Etsuro-serie bestaat uit artikelen met een kleine oplage die één voor één met de uiterste zorg worden geproduceerd door vakmensen die zorgvuldig geselecteerde materialen gebruiken. Op de behuizing van de cartridges is bladgoud en lak aangebracht, waardoor de cartridge de uitstraling krijgt van de Japanse cultuur die is overgeleverd van de oudheid tot nu.

Deze crafting-techniek is vergelijkbaar met die van de architectuur en kunstvoorwerpen van heiligdommen en tempels in verschillende delen van Japan, en hierdoor zijn wij in staat om een ​​product te creëren met de uitstraling en klasse, die high-end audioapparatuur verdient te hebben. De Etsuro-serie is er, met zijn prestaties en kwaliteit, klaar voor om gebruikt te worden door elke audiofiel over de hele wereld.

 

Ga naar het productoverzicht.